Core Biztosítási folyamatok.

 • Értékesítés ösztönző rendszer – Számtalan értékesítési modell informatikai leképezése paraméterezhető informatikai megoldássá, mely az értékesítést hatékonyan támogatja. A piaci és üzleti célok változását rövid átfutási idővel, fejlesztés nélküli paraméterezéssel is lehetséges leképezni. A paraméterezés szükségessége esetén szakértőink telepítés után is támogatják partnereinket.
 • Ügynök Portál kialakítás, bővítése – Ügynökök és brókerek kiszolgálása online portálon keresztül, a háttérben lévő struktúra elfedése és a back-end folyamatok integrációja kiforrott webszervíz technológiával. Keretrendszer megoldások. Webszolgáltatás fejlesztések a társrendszerek felé.
 • Értékesítési mutatók vizuális megjelenítése – A különböző mérőszámok és riportok mellett az infograph-ok azonnali információkhoz juttatják a vezetőket az értékesítési teljesítményről. A KPI mutatók mellett a vizuális információk segítenek a megfelelő és időbeni üzleti döntés meghoztalában.
 • Pénzügyi elszámolás – Többszörösen auditált törvényi előírásoknak megfelelő, azt követő digitális számla megoldás, mely az értékesítő helyett elvégzi a számla kiállítását, vagy az ügyfél számára elküldi a kiállított számlát.
 • Csalás megelőzés – A csalásmegelőzés képes felderíteni olyan összefüggéseket, melyekkel jóhiszemű vagy szándékos visszaéléseket derít fel.
 • Digitális dokumentum, office, HR megoldások –  A költséghatékony megoldás mellett kereshetőség és új lehetőségek nyílnak meg a back office folyamatok támogatásában. A HR folyamatok teljeskörű kiszolgálása.
 • Kintlévőség kezelés – A kintlévőség digitális kezelése mind a megelőzést mind pedig a teljes követeléskezelési folyamatot hatékonyabbá teszi.
 • Adatpiac és adattárház – A Core rendszerekhez integrálódva egységes információs platform megvalósítása, melyben a különböző típusú felhasználók konzisztensen kapják meg az adatokat más-más aspektus szerint.

Integráció

 • Middleware megoldások – Számos platformon kompetencia felhasználói felület és Core rendszerek közötti köztes réteg kialakítása.
 • SOA Service-bus – Megbízható webes technológiák alkalmazása rendszerek közötti kommunikációra.
 • Kód-egységek, natív és cross-platform használata – Mobil integráció, melyben a meglévő kód-egységeink és fejlesztési platformok megfelelő alkalmazásával csökkenteni tudjuk a fejlesztési időt és a megrendelő költségeit.

Felhasználói felület

 • Mobil megoldások
 • Egyedi azonosítás
 • Marketing eszközök, push notification

Biztonság és szabályozási megfelelés

Megfelelőség, felmérés  – Alkalmazások és az infrastruktúra felmérése. Stratégiai terv kidolgozása és végrehajtása az infromációk megtartására.

Információbiztonság – One-Time-Password megoldások. Alkalmazás védelem.  Információ védelem, azonosítás, hitelesítés és hozzáférés védelem biztosítása érzékeny információk esetén. Több szintű jogosultság és hierarchia kiszolgálása.

Információs infrastruktúra

Mentési, helyreállítási és archiválási szolgáltatás – Biztosítási információk , hogy megfeleljen a szigorúbb adat hasznosítási követelményeknek. Erősíti az adatvédelmet , miközben jelentősen csökkenti a költségeket .

Üzlet folytonosság biztosítása – Biztosítja a folyamatos rendelkezésre állást az információk feldolgozásához. Átfogó csomag mely  replikációs stratégiákat és technológiai megoldásokat tartalmaz.

Infrastruktúra-konszolidációs és optimalizálás – Optimalizálja az adatközpontokat , miközben maximalizálja az IT erőforrások elosztását és felhasználását.

E-mail és üzenetküldő – Javítja a működési hatékonyságot és az üzenetkezelő környezet, automatizálja az e- mail megőrzést és megsemmisítést.